Tue. Aug 3rd, 2021

Super makina sportive Chevrolet Corvette Z06 2019

Chevrolet Corvette Z06

Z06  ka motorr  6.2  V-8 dhe fuqi 650 hp qe e rangon si super veture ne performance.

Gjate testimit, ka arrite 0-100k/h ne kohen  2.95 sekonda dhe ne 402 metra per 11 sekonda me shpejtesi 196 k/h