Tue. Aug 3rd, 2021

Samsung Galaxy S20 , S20 Plus dhe S20 Ultra

Samsung do te lansoj serine e smartphone-ve Galaxy S20 me daten 11 Shkurt. 

Sipas informatave qe kane rrjedhe nga Samsung, tani publiku i ka te gjitha informatat rreth specifikave  dhe çmimeve te ketyre modeleve.

Modelet e kesaj serie jane:

Samsung Galaxy S20 5G

Samsung Galaxy S20+ 5G

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Çmimet besohet qe do te jene keto:

Samsung Galaxy S20 5G – 900-1000 €

Samsung Galaxy S20+ 5G – 1050-1100 €

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G – 1300 €

Besohet qe do te ofrohet eshe modeli 4G i cili mundet te kushtoj per 100 euro me lire.