Tue. Aug 3rd, 2021

Mercedes-Benz ka zbuluar një prej gjërave më interesante që do të shohim në 2020 Show Consumer Electronics:
një makinë koncepti e frymëzuar nga filmi Avatar. E quajtur Mercedes-Benz Vision AVTR,
koncepti me pamje të egër dhe rrota të mëdha që mund të lëvizin anash ose edhe diagonalisht,
dhe u krijua në partneritet me ekipin që qëndron pas filmave të Avatar.