Tue. Aug 3rd, 2021

Kawasaki Concours 14 ABS 2020

Me performancën e frymëzuar nga Kawasaki Ninja sportiv, Concours 14 ABS ofron platformën përfundimtare të
turneve sportiv.

Duke ofruar të dy performancat mbresëlënëse të supersportit dhe potencialin e rehatshëm të udhëtimit në distanca
të gjata, Concours 14 ABS qëndron larg nga rivalët e saj.

Info e pergjithshme

Çmimi : $15,600
Specifikat:
Frenimi- (ABS)
LED Dritat

Motorri: 1352cc, four-cylinder, fuel-injected, liquid-cooled,
Fuqia: 158KF
Pesha: Rreth 305 kg