Tue. Aug 3rd, 2021

IPhone i ri me çmim të ulët do të fillon prodhimin masiv në shkurt

Iphone i ri do te kete madhesine 4.7 inch e ngjajshme me Iphone 8.

Raportohet se Apple eshte e gatshme te kthej ne treg telefon me pak te kushtueshem pas nje mungese prek 4 viteve.

Kompania planifikon te filloj prodhimin  Iphone-ve me te lire ne muajin Shkurt, dhe do e hedhe ne treg gjate muajit Mars

Telefoni besohet qe do te kete 4.7 inch ekran i krahasueshem me Iphone 8 2017– dhe do te jete telefoni i pare kow-cost  qe nga 2016 qe ishte Iphone SE  qe kishte çmim 330 euro

Telefoni do te`i kete shumicen e komponenteve si te Iphone-ve te ri dhe do te perdor LCD display qe do te mundesoj te ulet çmimi i telefonit.