Tue. Aug 3rd, 2021

HP Spectre x360 mahnitës

HP Specter x360 i ri (2019) është i dizajnuar për të bërë përshtypje me dizajnin e tij të hollë, elegant,
hardware të përmirësuar dhe jetëgjatësi të baterisë. Dhe kështu, tradita e madhështisë që linja Spectre
që ka krijuar prej kohësh vazhdon.

HP Specter x360 (2019) është po aq i hollë dhe i
hijshëm dhe i fuqishëm si kurrë më parë. Në thelb, ky laptop jep një performancë të pashembullt, falë pajisjes
së fuqishme, me një dizajn të zgjuar dhe me shkëlqim që shumë nga rivalët e tij nuk mund të fillojnë as të
imitojnë.

Specifikat e këtij laptop-tablet 2-1

CPU: 1.8GHz Intel Core i7-8565U (quad-core, 4MB cache, up to 4.6GHz)
Grafika: Intel UHD Graphics 620
RAM: 8GB DDR4
Ekrani: 13.3-inch FHD (1,920 x 1,080)
touch panel (WLED, IPS)
Hapsira e brendshme: 512GB SSD (PCIe, NVMe, M.2)
Porte: 2 x Thunderbolt 3 (USB-C), 1 x USB 3.1, 1 x microSD, 1 x 3.5mm audio jack
Connectivity: Intel 802.11 b/g/n/ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2
Kamera: HP TrueVision FHD IR webcam
Pesha: 2.93 pounds (1.33 kg)
Madhësia: 12.16 x 8.58 x 0.58 inches (30.88 x 21.79 x 1.47cm; W x D x H)

Çmimi: 1180 $