Tue. Aug 3rd, 2021

Horseshoe Ben-Laptop-i i madh dhe i vogël i Intel

Horseshoe Bend i palosëshëm i Intel-it është një laptop i vogël me një ekran të madh.

Nëse jeni duke planifikuar për të blerë një PC, dhe mund të vendosni nëse dëshironi një laptop të madh me një
ekran të madh apo një laptop të vogël me një ekran të vogël. Por falë teknologjisë së re të ekranit të
palosëshëm, Intel ka ndërtuar një PC prototip të quajtur Horseshoe Bend që mund të ofrojë më të mirën e të
dy botëve: një laptop të vogël me një ekran të madh.


Një ekran vërtet të madh. Ekrani është 17,3 inç diagonalisht,
1.3 inç më i madh se ekrani 16 inç në MacBook Pro të fundit nga Apple.
Ndersa kur paloset është një laptop normalme ekran prej 12.5 inç.
Për më shumë shikoni videon…