Tue. Aug 3rd, 2021

Apple shfaq listën e aplikacioneve më të famshme për 2018

YouTube tani mund të shtojë “aplikacioni më i famshëm për iPhone për vitin 2018” në listën e arritjeve.

Apple lëshoi listat e tyre për aplikacionet më të shkarkuara të vitit 2018 dhe YouTube mori vendin e parë, duke mposhtur Facebook, Instagram dhe Snapchat

YouTube mbajti vendin e 3-të vitin e kaluar, kur Bitmoji dhe Snapchat hynë në # 1 dhe # 2 respektivisht. Këtë vit, Snapchat ra në vendin e tretë dhe Bitmoji në të gjashtin, me Instagram që ngjitet në vendin e dytë.

Këto janë 20 aplikacionet pa pagesë më të mira të vitit, sipas Apple:

 1. YouTube
 2. Instagram
 3. Snapchat
 4. Messenger
 5. Facebook
 6. Bitmoji
 7. Netflix
 8. Google Maps
 9. Gmail
 10. Spotify Music
 11. Amazon
 12. Uber
 13. WhatsApp Messenger
 14. Pandora
 15. Wish
 16. TikTok
 17. Cash App
 18. Google Photos
 19. Google Chrome
 20. Twitter

Ashtu si vitin e kaluar, Apple gjithashtu lëshoi listën e veçantë për lojëra ku Fortnite mori vendin e parë për aplikacione falas.

Lista e plotë e 20 lojrave më të shkarkuara pa pagesë është si vijon:

 1. Fortnite
 2. Helix Jump
 3. Rise Up
 4. PUBG MOBILE
 5. Hole.io
 6. Love Balls
 7. Snake VS Block
 8. Rules of Survival
 9. ROBLOX
 10. Dune!
 11. Subway Surfers
 12. Episode
 13. Word Link
 14. Toon Blast
 15. Color Road!
 16. HQ Trivia
 17. Twisty Road!
 18. 8 Ball Pool™
 19. Kick the Buddy
 20. Sniper 3D Assassin: Gun Games

/Telegrafi.com