Tue. Aug 3rd, 2021

BMW M8 Gran Coupe

BMW M8 Coupe

BMW M8  2020 fuqi deri 617 hp dhe me opsion vozitje me 4×4

(All-Wheel Drive)

M8 coupe dhe convertible prodhojne 600/hp ndersa modeli Competition ka 17/hp me shume.

Bmw M8 coupe shpejtesine 0-100 k/h e arrite per 3.1 sec, dhe modeli convertible per 3.2 sec. Ndersa modeli Competition package shpejtesine 0-100 k/h e arrite per 3 sec.

Shpestesia maksimale per te gjitha modelet eshte 250 k/h e kufizuar me mundesi rritje deri 305 k/h per opsionin M driver’s package.

Sikurse M5, edhe M8 ka sistemin me mundesi terheqje me rrota(all-wheel drive system ):

1.Opsioni 4WD, qe mundeson vozitje normale(terheqje me 4 rrota)

2. Opsioni 4WD Sport  qe barte me shume fuqi ne rrota te pasme.

3.Opsioni 2WD  qe aktivizohet vetem kur  kontrolli i stabilitetit e beni off.