Tue. Aug 3rd, 2021

BMW 2 Gran Coupe 2020 (M235i)

BMW 2 Gran Coupé 2020 (M235i) – Pamja e parë në 4K | e Brendshme dhe jashtme

BMW 2 Series Gran Coupe i ri, M235i është ka një motorr benzinë 2.0 l që prodhon 305 HP.
Fuqia transferohet te XDrive terheqje me të gjitha rrotat përmes automatik Steptronic
me 8 shpejtësi. Nisja e 0 – 100 në 4.9 sekonda. Shpejtësia më e lartë është e kufizuar në 250km/h.


Çmimi fillestar për BMW M235i është 52K €.