Tue. Aug 3rd, 2021

2020 Yamaha FJR1300 | AS & AE Ultimate Edition

FJR1300 legjendare ndryshoi botën e Sport Touring përgjithmonë.
Dhe për të shënuar dy dekada në krye, Yamaha prezanton FJR1300AS / AE Ultimate Edition.

Si një model i veçantë për këtë epokë dhe për të treguar vlerësimin e Yamaha për klientët besnikë të FJR-së,
Ultimate Edition është përfunduar në të zezë dhe ari – dhe i pajisur me një gamë karakteristikash ekskluzive
duke përfshirë një ekran të lartë, defektorë të erës etj.

 

Motori i jashtëzakonshëm 1.298cc përmban elektronikë të sofistikuar që ju japin kontroll të saktë në kushte të ndryshme.
FJR1300AE Ultimate Edition ofron rehati të pakrahasueshme në udhëtime më të gjata.