Tue. Aug 3rd, 2021

2020 Suzuki Hayabusa

Motori i fuqishëm, 1340cc, me katër cilindra, DOHC përdor EFI të përparuar të Suzuki-t me dy injektorë
të karburantit me 10 vrima që ushqejnë secilin cilindër dhe marrje të ajrit të dyfishtë në hundën
aerodinamike.

Info e pergjithshme

Çmimi : $14,799
Specifikat:
Frenimi- (ABS)
LED Dritat

Motorri: 1340cc, inline-four-cylinder, fuel-injected, liquid-cooled, DOHC
Fuqia: 197 KF
Pesha: Rreth 266 kg