Tue. Aug 3rd, 2021

2020 Honda CBR650R ABS

2020 Honda CBR650R është Motorri më i fundit praktik dhe sportiv nga Honda.

Eshtë një model që kombinon performancën sportive dhe prakticitetin e përditshëm.

CBR650R i ri është i shpejtë, argëtues dhe tepër i gjithanshëm.

Info të pergjithshme

Çmimi: $9,699
Specifikat:
Frenimi- (ABS)
LED Dritat
Special Engine Tuning(Motorr Special Tunning)
Motorri: 649cc 4 cilindra
Fuqia: 94 KF
Pesha: Rreth 208 kg