Tue. Aug 3rd, 2021

2020 Harley-Davidson LiveWire Elektrik

Kompania e Motorreve Harley-Davidson ndërton motorin e parë me energji elektrike.

Për vitin 2020, Harley-Davidson ka jetësuar premtimin e bërë në vitin 2014,
duke lëshuar LiveWire i gjithi elektrik. Me një çmim rreth 30000 $, LiveWire,
me motorin e saj Revelation H-D dhe baterinë 15.5 kWh, ndahet nga binjakët tradicionale me benzinë ​​V.
Por derisa Harley-Davidson mundohet te i mbaje modelet tradicionale
në një treg në zhvillim, ndryshimi është i pashmangshëm.