Tue. Aug 3rd, 2021

2020 BMW S1000RR 205/hp

Gjithmonë duke e shtyrë kufirin dhe në kërkim të linjës ideale, keni 205 HP nën ju. Dhjetë vjet pasi gjenerata e parë e RR marshoi për herë të parë botën e motoçikletave, tani po hyjmë në nivelin tjetër të performancës. E modifikuar pothuajse çdo përbërës të RR – nga përpara në pjesën e pasme. Rezultati: më pak peshë dhe performancë dukshëm më e lartë.